Община Габрово

Общински спортни имоти

Светлин Иванов ще прекъсва черната серия в Павликени

YANTRA1919 PARTIZAN 4Новият наставник на „Янтра 1919“ Светлин Иванов ще се опита да сложи край на негативната серия от загуби в Северозападната Трета лига още при дебюта си на треньорския пост тази неделя. Воденият от него тим ще гостува на „Павликени“ в 10-я кръг, а мачът на стадион „Ганчо Панов“ е с начален час 16.00.

Мисията на Иванов обаче няма да бъде никак лека, тъй като домакините също се нуждаят сериозно от победата. Воденият от Димитър Тодоров тим е на 13-а позиция във временното подреждане с актив от 9 точки, само с 4 повече от състава на „Янтра 1919“, който заема последното 16-о място. Единствено изтърпяващият наказание Димитър Кънчев няма да може да вземе участие в двубоя, всички останали ще бъдат на разположение на играещия треньор и капитан на тима.

За главен арбитър на срещата е назначен Мариян Блажев от Плевен. Ще му асистират Георги Георгиев и Даниел Ралиновски, също от Плевен. Георги Давидов от Велико Търново ще бъде четвърти съдия на мача, а делегат на ЗС на БФС – Красимир Кандиларов.

Останалите срещи от кръга са:

Бдин 1923 (Видин) - Спартак (Плевен)

Трявна (Трявна) - Левски 2007 (Левски)

Първа атомна (Козлодуй) - Академик (Свищов)

Севлиево (Севлиево) - Янтра (Полски Тръмбеш)

Янтра Габрово (Габрово) - Партизан (Червен бряг)

Вихър (Славяново) - Мизия 2005 (Кнежа)

Кариана (Ерден) - Ботев (Луковит)

    archive