Община Габрово

Общински спортни имоти

Новини

Приключи третото завъртане в групите на турнира по минифутбол

Day 8Изиграха се и последните три мача от третия кръг в предварителните групи на 28-я традиционен турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово.

Прочети още...

„Шести участък“ взе дербито на II-ра група, „Карата ауто“ поведе в III-та

Day 7 3Миналогодишният финалист в традиционния турнир по минифутбол за Купата на Община Габрово „Шести участък“ спечели дербито за първото място в предварителна група II.

Прочети още...

Милен Николов: Вярвам, че с много „трудъ и постоянство“ можем да постигнем хубави неща

Milen NikolovВ края на миналата година Управителният съвет на ОФК Янтра 2019 (Габрово) назначи Милен Николов за изпълнителен директор. Задачата пред 31-годишния специалист е да подобри организацията в клуба и изгради неговата стройна и устойчива структура. След малко повече от месец в ръководството на ОФК Янтра 2019 (Габрово) Николов говори за ситуацията в лидера в Северозападната Трета лига и визията за развитието на клуба, който чества своя вековен юбилей миналата година.

Прочети още...

Започна втората седмица от турнира по минифутбол

Day 6 3С три интересни двубоя започна втората седмица от 28-я турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово.

В група IV приключи второто завъртане. Фалстарт в турнира направи миналогодишният финалист „ММ Севлиево“.

Прочети още...

Женският тим на „Бъки“ започна годината с победа

Baki Spartak 2Отборът на „Бъки“ записа седма поредна победа в „А“ Републиканската хандбална група. В среща от 8-я кръг на първенството шампионът на България надигра като гост състава на „Спартак“ (Плевен) с убедителното 14:33.

Прочети още...

Тедо Кабакчиев: Да чуеш химна в твоя чест е най-якото нещо

001963 Fim World SuperEnduro La Coruna 2020 Race„Да чуеш химна в твоя чест е най-якото нещо и вероятно всеки един спортист се стреми към това. Аз лично винаги съм мечтал да направя така, че „Мила Родино“ да прозвучи на световно ниво и това беше един наистина много специален момент за мен.

Прочети още...

    archive