Община Габрово

Общински спортни имоти

Новини

Шампионска титла за Християн Стоянов, Маргарита Радева със сребро, бронз за Девора Аврамова

Hris StoyТрима габровски лекоатлети завоюваха призови места от проведения на Националния стадион „Васил Левски“ шампионат за мъже и жени.

Световният шампион за хора с физически увреждания Християн Стоянов триумфира в традиционната си дисциплина 1500 метра.

Прочети още...

Георги Дойчинов и Юлиан Горецов отново са сред най-титулуваните съдии

Doychinov GoretsovГабровският хандбален рефер Георги Дойчинов и партньорът му Юлиан Горецов (София) отново са сред топ съдиите на Международната федерация по хандбал (IHF). През изминалата седмица световната централа публикува листата на арбитрите си за сезон 2020/21.

Прочети още...

"Янтра" се завърна в професионалния футбол с победа

Kazakov KarianaСлед 12 годишна пауза "Янтра" (Габрово) се завърна с успех в професионалния футбол. Воденият от Стоян Ацаров тим постигна трудна, но много сладка победа с 1:0 над състава на "Кариана" (Ерден) и зарадва повече от 1000 зрители, заели места по трибуните на стадион „Христо Ботев“.

Прочети още...

10 призови места за състезателите на СКГ „Бадминтон“ (Габрово) от Националната верига

 MVG1327Представителите на местния СКГ „Бадминтон“ завоюваха 10 призови места от проведения в зала „Орловец“ III-ти кръг на Националната верига по бадминтон. В проявата се включиха 98 участници от клубовете в страната.

Прочети още...

Три призови места за КСО „Узана“ от Купа България

Eleonora KupaBGСъстезателите на габровския клуб „Узана“ завоюваха три призови места от най-масовото състезание по спортно ориентиране у нас – Купа България. Горещото време не спря повече от 700 състезатели да застанат на старт в 44-то издание на международната надпревара, която се проведе в рамките на три дни в района на Шуменското плато.

Прочети още...

III кръг от Националната верига по бадминтон е в Габрово този уикенд

 MVG1326Третият турнир от календара на Националната верига по бадминтон за 2020-та година ще се проведе в спортна зала „Орловец“ от утре до неделя, а домакин на проявата е местният СКГ „Бадминтон“.

Прочети още...

    archive