Община Габрово

Общински спортни имоти

„М.Ф.К. Борово“ оглави група IV, „Рио“ изненада „Веспа“

Day 3 1Изиграха се първите два мача и в група IV от 28-я турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. След тях начело излезе отборът на „М.Ф.К. Борово“, който се наложи в здрав двубой над състава на „ВиК“ с 3:0.

Изигралият силен мач Николай Стоянов изведе момчетата от едноименния габровски квартал напред в 12-та минута. През втората част Иван Стефанов матира вратаря Стефан Кожухаров с диагонален изстрел и покачи на 2:0, а в 31-та минута Петър Недялков оформи класиката.

С победа стартира и съставът на „Рио“. „Бразилците“ изненадаха амбициозния тим на „Веспа“ и го надиграха с 2:1. И трите попадения паднаха през първото полувреме. Здравко Христов изведе „Рио“ напред в 7-та минута, но в 17-та Руси Шутев възстанови равенството. В последните секунди на частта играчите на „Веспа“ подцениха една ситуация и Христов с глава реализира втори гол, който се оказа и победен за тима му.

Day 3

В група I започна второто завъртане и втора победа постигна „Титан гард“. „Гардовете“ се наложиха с 4:0 над „Орлите“ и вече имат 14 реализирани попадения в две срещи. „Летящите“ успяха да удържат нулевото реми почти до края на първото полувреме. В самия му край обаче „Титан гард“ заби два бързи гола, дело на Николай Банов и Йордан Иванов. През втората част Юлиан Младенов с хубав шут от дистанция покачи на 3:0, а Павел Велчев с шестия си гол в турнира оформи крайния резултат – 4:0.

    archive