Община Габрово

Общински спортни имоти

23 отбора ще вземат участие в XXVII-я турнир по минифутбол, търси се 24-ти

Untitled 223 отбора от областта ще вземат участие в 27-то издание на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Техническата конференция за проявата се проведе тази вечер в зала „Орловец“ и на нея по традиция беше теглен жребия. Участващите тимове са разпределени в 6 предварителни групи – пет с по четири отбора и една с три. Взето бе решение да се изчака до първия мач от турнира за евентуалното включване на още един тим, за да бъде попълнена и група 6.

Водачи на шестте групи са отборите на „Шести участък“, „Копакабана“, „Титан гард“,  „Pasta Gabrovo“, миналогодишният шампион „Стеф“ и „ММ Севлиево“. Разпределението на останалите отбори по групи може да намерите в секция Футзал на сайта.

Турнирът ще стартира в понеделник (14 януари). Ще се играят по три срещи на ден, от 18, 19 и 20 часа. Първите срещи ще бъдат Хавайците - Веспа, Рио - Делта гард и Шести участък - Класиците.

Преди първия мач отборите трябва да представят списък, подписан от водача на тима, документ за преминат предсъстезателен медицински преглед на играчите и депозит в размер на 20 лева, съгласно член 53 от Наредбата за провеждане на турнира.      

    archive