Община Габрово

Общински спортни имоти

„Янтра 1919“ започва в Трета лига с нова екипировка

YANTRA 1919 2Новакът в Северозападната Трета лига „Янтра 1919“ започва участието си в третия футболен ешелон с чисто нова екипировка. Тя е на италианската марка „Ереа“ и е закупена от един от спонсорите на отбора „Ефбет“, съобщи новоизбраният президент на клуба Веселин Антонов.

Официалният екип на отбора е със зелени фланелки, бели къси гащи и зелено-бели калци, а резервният е в черно-зелено. Вратарските екипи са в жълто и червено-черно. На играчите са осигурени също официални анцузи, както и по един комплект къси гащи и тениска за свободното време.

Екипировката пристигна днес, а в ролята на манекени при представянето й влязоха Христо Цонев, Светлин Иванов, Ивайло Христов, новото попълнение Исмет Кемал и вратарите Станислав Станчев и Ивелин Костадинов.  

Първият официален мач на „Янтра 1919“ е срещу „Кариана“ в Ерден. Отборът ще отпътува за срещата утре с група от 16 играчи и ще пренощува в Монтана, а двубоят е в неделя от 18 часа. Избраниците на Даниел Христов ще демонстрират новата си екипировка пред габровските любители на играта следващата неделя, 20-и август, когато е първия домакински мач на отбора срещу „Ботев“ (Луковит) на стадион „Априлов“.

    archive