Община Габрово

Общински спортни имоти

„Виктория“ стартира с победа, „Копакабана“ оглави група II

Day 4Отборът на „Виктория“ започна с победа участието си в 28-я традиционен турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Поставеният за водач в предварителна група I тим надигра в първия си мач младия състав на „Торпедо“ с 4:1.

Минчо Едрев откри резултата в 7-та минута, в 13-та Румен Радков покачи на 2:0, а в 25-та Драгомир Тотев направи резултата класически. Трябва да се отбележи обаче добрата игра на момчетата от „Торпедо“, които създадоха доста голови ситуации, но не успяха на преодолеят вардилият добре в срещата Димитър Гюмишев. Едва в 28-та минута Стефан Радев съумя да го направи и под аплодисментите на публиката в залата тимът на „Торпедо“ получи импулс, но в 34-та минута Александър Маринов заби четвърти гол за „Виктория“ и сложи край на интригата.

Day 4 2

В група II начело с две победи вече е тимът на „Копакабана“. „Бразилците“ обаче доста се измъчиха срещу напористия състав на „Young boys“ и бяха на път да загубят точки. Младите момчета поведоха с гол на Денис Дачев в 6-та минута и след това умело се браниха до средата на второто полувреме. Добри намеси имаше и вратарят им Валери Маринов. Опитът на „Копакабана“ обаче си каза думата и с два бързи гола на Климент Велев в рамките на минута, отборът успя да направи обрат и да измъкне трите точки.

Day 4 3

На второ място  в групата излезе миналогодишният финалист „Шести участък“. В откриващия си мач на турнира тимът носещ името на едноименния габровски квартал надигра с убедителното 7:1 „Община Габрово“. Ивайло Илиев откри резултата в 9-та минута, в 13-та Михаил Михалев удвои. След почивката Илиев се разписа отново, а Никола Костов направи резултата 4:0. Данаил Тошев върна едно попадение за „Община Габрово“, но последваха нови три за „Шести участък“, реализирани от Джихат Кямил, Никола Костов и Нено Михалев.

    archive