Община Габрово

Общински спортни имоти

Християн Кожухаров и Христо Христов пропускат първия мач на ОФК "Янтра 2019"

Y2019 Partizan 1„Янтра 2019“ ще излезе срещу „Ювентус 95“ (Малчика) без Християн Кожухаров и Христо Христов. И двамата пропускат срещата в неделя заради лични ангажименти. Очаква се обаче в игра да се завърнат Християн Василев и бранителите Ивайло Иванов и Ивайло Тодоров, който не играха в последната контролна среща на тима заради травми. В групата със сигурност ще попаднат и няколко от юношите на клуба, като един-двама от тях вероятно ще намерят място и в стартовия състав за мача.

Двубоят ще започне в 18 часа и ще бъде ръководен от търновска съдийска бригада. За главен арбитър на срещата е назначен Владимир Велев. Ще му асистират Илиян Капарашев и Атанас Николов. Венцислав Кознички ще бъде в ролята на четвърти съдия, а делегат на ЗС на БФС - Александър Петков.

„Не сме наясно, какво точно можем да очакваме от „Ювентус-95“. Имахме насрочена контролна среща с тях, която обаче се провали, така че е пълна загадка за мен, какво точно представлява техния отбор. В тази ситуация е по-трудно и ще направя всичко възможно да не допусна някакво подценяване от страна на нашите футболисти. Загадка са, както за нас, така вероятно и за всички останали отбори от групата. Срещу всеки отбор обаче се дават по 3 точки за победа и ние сме длъжни да излезем и да ги спечелим. Надяваме се на позитивен старт на първенството и е важно да тръгнем с победа“, сподели преди срещата наставникът на „Янтра 2019“ Ники Василев.

Входът за срещата е свободен и домакините се надяват да получат силна зрителска подкрепа от трибуните на стадион "Христо Ботев" в неделния ден.  

Останалите срещи от I кръг са:

Академик (Свищов) - Ком (Берковица)

Севлиево (Севлиево) - Трявна (Трявна)

Павликени (Павликени) - Бдин 1923 (Видин)

ОФК Локомотив (Мездра) - Първа атомна (Козлодуй)

Локомотив 1927 (Дряново) - Партизан (Червен бряг)

Дреновец (Дреновец) - Вихър (Славяново)

    archive