Община Габрово

Общински спортни имоти

Момичетата на ДЮФК „Янтра-2013“ победиха „Етър“ в контрола, предстои им турнир в Македония

momicheta 13Контролна среща изиграха момичетата на ДЮФК „Янтра-2013“ в очакване на турнирите от втория полусезон на първенството при 13 годишните. Месец след началото на зимната подготовка възпитаничките на треньора Радомир Николов гостуваха на „Етър“ във Велико Търново и се наложиха с убедителното 6:1. Двубоят се игра при отлични условия в залата на ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“. 5 гола за успеха реализира Александра Маринов, един добави Християна Илиева.

"Доволен съм от това, което видях в проверката, въпреки че имаме да изчистим някой неща. Мисля, че до края на подготовката за новия сезон ще съумеем да го направим. Най-позитивното, освен резултата, е това, че физическото състояние на момичетата е много добро, което говори за това, че се справяме добре с подготовката до момента. Искам да благодаря на директора на ПГТ „Пенчо Семов“, г-н Стоянов, с който сме в прекрасни отношения и за поредна година ни предостави базата на училището за нашата подготовка. Надявам се да продължим да работим така добре и в бъдеще“, коментира Радомир Николов.

Тази седмица малките габровски футболистки ще направят още една проверка и тя по всяка вероятност ще бъде срещу състава на  „Боруна“ (Царева ливада). От 22 до 24 февруари тимът ще вземе участие в международен турнир в Македония за девойки родени 2005 година, заедно с отборите на „Енко“ (Пловдив), ЖФК „Бургас“, домакините от „Тиверия“ (Струмица), „Топ гол“ (Битоля) и „Охрид“.

    archive