Община Габрово

Общински спортни имоти

Предстоящи събития

Начев и помощничките му Анита Хараланова и Ирина Миладинова работят с разширен състав от 21 състезателки. Сред тях са 11 момичета от отбора на „Бъки“ (Габрово). Това са вратарките Ивон Дюлгерова и Лора Иванова, Мадлен Тодорова, Йоана Костова, Милица Колева, Емилия Самуилова, Мари Томова, Рени Еремиева, Карина Съменова, Ивета Христова и  Габриела Цонева. Четири са състезателките на „Ники спорт“ (Сливница) – Теодора Николова, Катерина Иванова, Светлана Нацева и Анита Костадинова. По две националки имат  „Хасково“ – Християна Петрова, Василена Шомова, и „Етър 64“ (Велико Търново) – Ралица Димова, Кристияна Караманлиева, а с по една представителка са „Шумен 98“ – Лора Атанасова и „Панагюрище“ – Мария Маслева.

Отборът тренира от сряда в зала „Орловец“, а утре ще изиграе и първата си контролна среща. Тя ще бъде срещу клубен тим от Букурещ, представител на силната румънска школа. Двубоят в зала „Орловец“ ще започне в 18 часа. В събота пред обед двата състава ще изиграят още един мач, но този път в залата в Дряново.  

17.01.2021г. 16:54ч.
Девора Аврамова с победа в 50-то издание на турнир

Габровката Девора Аврамова спечели бягането на 1500 метра при жените в 50-ото издание на международния атлетически турнир “Академик” в София. Състезаващата се за клуб „Берое“ (Стара Загора) лекоатлетка беше най-бърза във финалните метри и извоюва златния медал с време 4:43.2 минути.

Прочети още...
17.01.2021г. 15:26ч.
Георги Йорданов отново е в съдийската комисия на БФС

Бившият габровски футболен рефер Георги Йорданов, който в момента е съдийски наблюдател на УЕФА и БФС, отново намери място в съдийската комисия на футболната ни централа. Това стана факт, след като начело на комисията застана Костадин Гергинов. Той замени на поста Костадин Стоичков след решение на Изпълкома на БФС.

Прочети още...
16.01.2021г. 15:18ч.

"Янтра" отстъпи на елитния "Берое" с 0:3 в първата си контролна среща от зимната подготовка. Мачът се игра на чудесно подготвения терен срещу бирената фабрика в Стара Загора.

Прочети още...
Други статии
    archive