Община Габрово

Общински спортни имоти

Предстоящи събития

Медал на джудо клуб „Габрово“ донесе Атанас Рачев. Малкият възпитаник на треньора Георги Колев участва при родените 2008-2009 година, в категория до 22 килограма, и отстъпи в първия кръг на Михаил Янев от „Локомотив“ (Русе), но в последствие записа победи над Герасим Комбароски от Македония и Георги Георгиев от Разград, които му донесоха бронза. В същата възрастова група, но в категория до 26 килограма, Виктор Рачев допусна поражение в първия кръг и отпадна от по-нататъшната борба. При момчетата до 14 години ДК “Габрово“ беше представен от баткото на Атанас и Виктор - Николай Рачев. Той изигра три срещи в категория до 38 килограма. На четвъртфиналите победи Георги Юруков от „Гладиатор“ (Пловдив), но в битката за място на финала беше спрян от бъдещия победител в категорията – Стефан Митев от „Чавдар“ (Троян). В репешажа за бронза малкият габровски джудист допусна още една загуба и се нареди на 5-о място в крайното подреждане.

POLICE DEFENCE

Наред с малките, международна изява записаха и по-големите състезатели на джудо и джу джуцу клуб „Габрово“. Представители на клуба демонстрираха уменията си в международен семинар по Полицейска лична защита и джу джуцу, който се проведе в град Будва, Черна гора.

17.01.2021г. 16:54ч.
Девора Аврамова с победа в 50-то издание на турнир

Габровката Девора Аврамова спечели бягането на 1500 метра при жените в 50-ото издание на международния атлетически турнир “Академик” в София. Състезаващата се за клуб „Берое“ (Стара Загора) лекоатлетка беше най-бърза във финалните метри и извоюва златния медал с време 4:43.2 минути.

Прочети още...
17.01.2021г. 15:26ч.
Георги Йорданов отново е в съдийската комисия на БФС

Бившият габровски футболен рефер Георги Йорданов, който в момента е съдийски наблюдател на УЕФА и БФС, отново намери място в съдийската комисия на футболната ни централа. Това стана факт, след като начело на комисията застана Костадин Гергинов. Той замени на поста Костадин Стоичков след решение на Изпълкома на БФС.

Прочети още...
16.01.2021г. 15:18ч.

"Янтра" отстъпи на елитния "Берое" с 0:3 в първата си контролна среща от зимната подготовка. Мачът се игра на чудесно подготвения терен срещу бирената фабрика в Стара Загора.

Прочети още...
Други статии
    archive