Община Габрово

Общински спортни имоти

Приключи надпреварата в предварителна група 1

DELTA VIKTORIA 1Изиграха се и последните два мача от предварителна група 1 на турнира по футбол на малки врати. Битката за първото място беше спечелена от отбора на „Виктория“, „Делта гард“ завърши на второто място, а „Община Дряново“ ще чака развоя на битката в останалите пет групи, за да разбере дали продължава напред.

Очакваният оспорван двубой за лидерската позиция в групата между „Виктория“ и „Делта гард“ не се получи. Иво Лазаров и съотборниците му наложиха превъзходство, което се изрази в пет безответни попадения във вратата на „гардовете“. Павел Десев и Цветан Петков се разписаха преди почивката. През втората част Александър Маринов заби два гола, а крайното 5:0 оформи Георги Павлов. 

Битката за третото място в групата беше спечелена от „Община Дряново“. Гостите поведоха на „Чардафон 1919“ с гол на Георги Колев още в 5-та минута и след това имаха огромен късмет да запазят аванса си. Възпитаниците на Христо Кирилов създадоха множество голови възможности, удариха няколко пъти гредите и получиха правото да изпълнят дузпа. Топката обаче не пожела да посети вратата на „Община Дряново“ и срещата приключи при резултат 0:1. Така „Чардафон 1919“ отпадна от следващия етап на турнира, а „Община Дряново“ остава с надеждата да продължи във фазата на елиминациите като един от четирите най-добри трети отбора от групите.

CHARD DRYANOVO 2

Такъв шанс вече няма за „Община Габрово“. Селекцията на Красимир Екимов записа второ равенство в група 2 и завърши на последното място с актив от 2 точки. „Община“-та започна обещаващо последния си мач в групата срещу „2+2“, с попадение на Васил Нанков още във втората минута. „Магазинерите“ обаче обърнаха резултата до почивката с голове на Петър Недялков и Нено Караджов. През втората част Любомир Иванов увеличи аванса на „2+2“, но веднага след това Пламен Кожухаров намали на 3:2. В последните секунди на срещата Кожухаров реализира и дълга дузпа, след натрупани 6 нарушения от състава на „2+2“, но за повече нямаше време и двубоят завърши при резултат 3:3.

2 2 OBSHTINA 2

„2+2“ остава на второто място с актив от 4 точки преди утрешния последен мач в групата между „Еса“ и „Стеф“.  

    archive