Община Габрово

Общински спортни имоти

Започна записването за турнира по минифутбол

2014 clipartpanda com about terms rjfYh4 clipart

Започна записването за участие в XXV-то издание на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Кандидатите да демонстрират своите умения в атрактивната надпревара имат на разположение още само три дни, за да заявят своето участие. Регистрацията на тимовете започна в първия ден на новата година и ще приключи в 18 часа в петък, 6-ти януари, за когато е насрочена техническата конференция. Тя ще се проведе в конферентната зала на СЗ“Орловец“. Тогава ще бъде теглен и жребият за първата фаза на турнира. Предимство ще имат първите 32 отбора записали се за участие чрез заплащане на предвидената такса, която и през 2017-а остава в размер на 150 лева.

Промени в Наредбата за провеждането на XXV-я турнир няма. Той отново ще бъде един, без разделяне на юноши и мъже, и в него ще могат да участват всички желаещи навършили 16 години. Отборите ще играят с по шестима състезатели (5 полеви и вратар). В съставите могат да бъдат записани максимум 15 човека, като сред тях могат да бъдат не повече от двама състезатели картотекирани във футболната Трета лига за сезон 2016/2017 година. Нямат право на участие футболисти картотекирани в клубове от Първа и Втора професионална лига за сезон 2016/2017 година, както и съдии, обслужващи проявата.

Документите, необходими за участие в турнира, са: Списък на отбора, подписан от водача му и заверен от ОС на БФС – Габрово, в който специално са отбелязани играчите от Трета лига (ако има такива); Документ за предсъстезателен медицински преглед на играчите. Бланките за списъка на отбора и предсъстезателния медицински преглед ще бъдат предоставени на съставите при заплащането на таксата в деловодството на "Общински спортни имоти" в спортна зала "Орловец", етаж IV.

 

    archive