Община Габрово

Общински спортни имоти

Приключи груповата фаза на турнира по минифутбол, започват осминафиналите

1Известни са осминафиналните двойки в 25-то издание на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Тази вечер се изиграха последните три мача от груповата фаза и с тях паднаха последните неизвестни.

В група 5 второто място си осигури отборът на „Приятели“. Габровско-тревненският състав отнесе „ФК Фреш“ със 7:1, с впечатляващите 6 гола на Николай Енев и един на Ивелин Стоянов. Третата поредна загуба на „свежите“ ги извади от следващия етап на турнира, а третият от тази група, „Севлиево 2017“, продължава напред.

В група 6 севлиевският „Паралел“ спечели второто място, като надигра с 1:0 „Бистро Картал“, с попадение на Никола Камбуров. Въпреки загубата, „Бистро Картал“ също продължава напред като един от четирите най-добри трети отбора от групите. Последният мач от първата фаза на турнира беше без значение за крайното подреждане в група 6 и противопостави „Копакабана“ и „ВАС Етъра“. Селекцията на Климент Велев взе третата си поредна победа, този път с 2:0, с голове на Мартин Ангелов и Ивайло Христов.

1 2

След края на срещите от груповата фаза беше оформено и класирането между третите отбори от шестте предварителни групи.  Напред продължават „ФК Феър плей“, „Еса“, „Севлиево 2107“ и „Бистро Картал“, а „Община Дряново“ и „Локомотив“ (Дряново) напускат надпреварата. 

ГРУПА ОТБОР Г.Р. БАЛАНС ТОЧКИ
3 ФК ФЕЪР ПЛЕЙ 8-11 -3 4
2 ЕСА 7-12 -5 3
5 СЕВЛИЕВО 2017 4-9 -5 3
6 БИСТРО КАРТАЛ 2-7 -5 3
1 ОБЩИНА ДРЯНОВО 3-12 -9 3
4 ЛОКОМОТИВ ДРЯНОВО 2-4 -2 2

 

Осминафиналите започват утре. Двойките в тях са:

Делта гард – ФК Старо село 777

Шести участък – Бистро Картал

Стеф – ФК Феър плей

Копакабана – Приятели

Титан ММ – Еса

ВиК – ЦЕН Ойл

Виктория – Севлиево 2017

2+2 – Паралел

Първите три мача са утре, съответно от 18, 19 и 20 часа.  

    archive