Мирослав Иванов-Деко: Ако нашият отбор играе добре, няма да има значение какво ще правят другите

DEKOМирослав Иванов - Деко ще дебютира официално в неделя като треньор на „Янтра 1919“. Най-успелият на клубно ниво габровски футболист застана начело на тима по време на зимната пауза и ще има не леката задача да измъкне отбора от дъното на класирането в Северозападната Трета лига. Дебютът на Иванов ще бъде труден, тъй като тимът му ще приеме на стадион „Априлов“ лидера в Северозападната Трета лига – „Кариана“ (Ерден), който не е усещал вкуса на загубата от началото на сезона. За всичко обаче си има първи път и Деко е убеден, че отборът му може да поднесе изненадата още на старта на втория полусезон. Ето какво каза още новият наставник на „Янтра 1919“:

След дълга пауза Мотополигон "Ябълка" отново ще приеме състезание по мотокрос, Христо Генчев: Очакваме над 150 участници

HRISTO GENCHEVСлед 15 годишно прекъсване Мотополигон „Ябълка“ отново ще приеме състезание по мотокрос. Дългото 1597 метра трасе в едноименния габровски квартал ще бъде домакин на шестия кръг от Традиционния шампионат по мотокрос за 2017, в който се очаква да вземат участие над 150 състезатели, в това число и гости от Румъния и Гърция. Надпреварата е тази събота и неделя, 16-17 септември.