Община Габрово

Общински спортни имоти

Предстоящи събития

Състезанието беше открито от главния инструктор на СКК“Атнес“ и главен секретар на Българската национална карате федерация Емил Атев, в присъствието на главния експерт в сектор младежки дейности и спорт на Община Габрово – Николай Пенов и президента на КК“Столетов“ Христо Манолов.

КК“Столетов“ се представи с един състезател – Джомерт Занков, но той не успя да се намеси в битката за отличията. Официален сертификат за покрита майсторска степен I Дан беше връчен на инструктора на клуба Елена Караколева.

KARATE ELENA MANOLOV ATEV

През октомври Габрово отново ще домакинства на проява от календара на Българската национална карате федерация. В средата на месеца (14-15 октомври) в зала „Орловец“ ще се проведе Национална купа за всички възрасти.               

17.01.2021г. 16:54ч.
Девора Аврамова с победа в 50-то издание на турнир

Габровката Девора Аврамова спечели бягането на 1500 метра при жените в 50-ото издание на международния атлетически турнир “Академик” в София. Състезаващата се за клуб „Берое“ (Стара Загора) лекоатлетка беше най-бърза във финалните метри и извоюва златния медал с време 4:43.2 минути.

Прочети още...
17.01.2021г. 15:26ч.
Георги Йорданов отново е в съдийската комисия на БФС

Бившият габровски футболен рефер Георги Йорданов, който в момента е съдийски наблюдател на УЕФА и БФС, отново намери място в съдийската комисия на футболната ни централа. Това стана факт, след като начело на комисията застана Костадин Гергинов. Той замени на поста Костадин Стоичков след решение на Изпълкома на БФС.

Прочети още...
16.01.2021г. 15:18ч.

"Янтра" отстъпи на елитния "Берое" с 0:3 в първата си контролна среща от зимната подготовка. Мачът се игра на чудесно подготвения терен срещу бирената фабрика в Стара Загора.

Прочети още...
Други статии
    archive