Община Габрово

Общински спортни имоти

Предстоящи събития

8 Февруари, 2019 18:00

  • Мач
Карата ауто
Карата ауто
2 : 1
ММ Севлиево
ММ Севлиево
18.04.2019г. 18:05ч.
Отворени врати в СК

Продължава чудесната инициатива за отворени врати в спортен комплекс „Христо Ботев“ за малчуганите от детските градини в Габрово. Поредните посетители в спортните зали бяха възпитаниците на ДГ „Първи юни“. Децата истински се забавляваха. Те бяха посрещнати от треньори и състезатели и получиха първите си уроци по джудо, скокове на батут, бокс и лека атлетика.

Прочети още...
18.04.2019г. 13:19ч.
Държавен финал по хандбал започва утре в зала „Орловец“, „Бъки“ тръгва за дубъл

Държавен финал по хандбал за девойки до 19 години започва утре в спортна зала „Орловец“. В битката за медалите ще вземат участие петте най-добри отбора в страната в тази възраст. Това са съставите на ХК „Етър 64“ (Велико Търново), ХК „Ники спорт“(Сливница), ХК „Хасково“ (Хасково), ХК „Панагюрище“ (Панагюрище) и домакините от ХК „Бъки“ (Габрово).

Прочети още...
17.04.2019г. 18:33ч.
Каратеките на „Янтра“ с медали от Европейското по Шотокан Карате-До

Поредно отлично представяне на международната сцена направиха каратеките на КК„Янтра“. Седем състезатели на клуба взеха участие в 9-то Европейско първенство по Шотокан Карате-До и детската Кохай купа. Двете прояви бяха организирани от федерацията по Шотокан Карате-До на Обединените нации (SKDUN) и се проведоха в Бар, Черна гора.

Прочети още...
Други статии
    archive