Община Габрово

Общински спортни имоти

Предстоящи мачове

 Торпедо

14.07.2020г. 19:36ч.
Марин Колев и Мартин Христов с добро представяне на ДЛОШ по колоездене на шосе

Състезатели на „Янтра-Исполин“ представиха клуба в Държавния личен и отборен шампионат по колоездене на шосе за юноши младша възраст във Враца. Традиционно първенството включваше две дисциплини – каране индивидуално по часовник и общ старт. В надпреварата се включиха 43-ма млади колоездачи от 14 клуба в страната.

Прочети още...
14.07.2020г. 16:38ч.
„Янтра“ стартира във Втора лига с домакинство на „Кариана“ (Ерден)

В Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“ беше изтеглен жребият за новото първенство в Първа и Втора лига. С оглед спазването на противоепидемичните мерки, продиктувани от пандемията от COVID-19, и осигуряването на максимална сигурност на присъстващите, по време на жребия беше допуснат само по един представител на клуб. Завръщащият се в професионалния футбол ОФК „Янтра“ (Габрово) беше представен на жребия от изпълнителния директор на клуба Милен Николов.

Прочети още...
13.07.2020г. 19:07ч.
Над 200 състезатели взеха участие в стартовете по ориентиране за Купа „Дряново“ и Купа „Габрово“

Двете надпревари се проведоха в района на село Гостилица. Организатори бяха Община Дряново, кметство с. Гостилица, CKO „Бачо Киро - 94” и Туристическо дружество „Бачо Киро”, град Дряново и КСО „Узана“ Габрово. Класирането беше отделно за двата старта и общо по време от двата дни.

Прочети още...
Други статии
    archive