Община Габрово

Общински спортни имоти

Предстоящи мачове

14.07.2020г. 16:38ч.
„Янтра“ стартира във Втора лига с домакинство на „Кариана“ (Ерден)

В Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“ беше изтеглен жребият за новото първенство в Първа и Втора лига. С оглед спазването на противоепидемичните мерки, продиктувани от пандемията от COVID-19, и осигуряването на максимална сигурност на присъстващите, по време на жребия беше допуснат само по един представител на клуб. Завръщащият се в професионалния футбол ОФК „Янтра“ (Габрово) беше представен на жребия от изпълнителния директор на клуба Милен Николов.

Прочети още...
13.07.2020г. 19:07ч.
Над 200 състезатели взеха участие в стартовете по ориентиране за Купа „Дряново“ и Купа „Габрово“

Двете надпревари се проведоха в района на село Гостилица. Организатори бяха Община Дряново, кметство с. Гостилица, CKO „Бачо Киро - 94” и Туристическо дружество „Бачо Киро”, град Дряново и КСО „Узана“ Габрово. Класирането беше отделно за двата старта и общо по време от двата дни.

Прочети още...
13.07.2020г. 13:01ч.

ОФК „Янтра“ постигна победа с 5:1 в петата си контролна среща от предсезонната подготовка. На стадион „Христо Ботев“ воденият от Стоян Ацаров и Николай Василев габровски тим надигра един от най-силните отбори в Северозападната Трета лига – „Партизан“ (Червен бряг). Домакините бяха взели всички необходими мерки и мачът се игра без публика, съгласно издадената на 9-ти юли заповед на здравния министър в условията на извънредна епидемична обстановка.

Прочети още...
Други статии
    archive