Община Габрово

Общински спортни имоти

Предстоящи събития

Общински спортни имоти - Габрово
БИС Секюрити

XXVII турнир по футбол на малки врати
  • Отбор
  • Мачове
  • Играчи
Общински спортни имоти - Габрово
Град: Габрово
18.07.2019г. 11:22ч.
България си осигури място в топ 4 на Европейското първенство във Варна

Националният отбор на България си осигури участие в полуфиналите на Европейското първенство по хандбал за девойки до 19 години, което се провежда във Върна. Това стана след труден мач срещу състава на Гърция, завършил при равенство 26:26. Така отборът ни събра пет точки след първите три мача и си гарантира едно от първите две места в предварителната група, а с това и участие в полуфиналите на шампионата.

Прочети още...
16.07.2019г. 16:25ч.
Блестяща Ивон Дюлгерова изведе България до втора поредна победа на Европейското във Варна

Националният отбор на България по хандбал за девойки до 19 години, в състава на който са 13 състезателки на ХК „Бъки“ (Габрово), записа втора поредна победа на Европейското първенство във Варна. След успеха срещу Великобритания, воденият от Веселина Златева, Анита Хараланова и Лидия Ковачева български тим удари в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта и коравия тим на Исландия.

Прочети още...
15.07.2019г. 00:15ч.
България тръгна с победа на Европейското по хандбал във Варна

Националният отбор на България по хандбал стартира с победа участието си в европейското първенство за девойки до 19 години, Дивизия Б. В зала „Конгресна“ на ДКС във Варна воденият от Веселина Златева тим надигра с 22 гола разлика състава на Великобритания.

Прочети още...
Други статии
    archive