Община Габрово

Общински спортни имоти

Общински спортни имоти - Габрово
Спарта

XXVI турнир по футбол на малки врати
  • Отбор
  • Мачове
  • Играчи
Общински спортни имоти - Габрово
Град: Севлиево
18.10.2018г. 14:39ч.

След близо двуседмична пауза утре се подновява първенството в Елитната юношеска група U19. В 11-я кръг съставът на „Янтра 1919“ ще приеме на стадион „Априлов“ последния във временното класиране – „Сливен 2000“, в търсене на третата си победа за сезона, която би отдалечила тима още повече от опасната зона на изпадащите. В момента воденият от Николай Василев състав е на 12-о място с актив от 8 точки, от две победи, два равни мача и 6 загуби.

Прочети още...
17.10.2018г. 19:34ч.
Проведе се IV-я средношколски турнир по ръгби

Юношите на Природоматематическата гимназия „Академик Иван Гюзелев“ спечелиха четвъртото издание на средношколския турнир по ръгби 7 за Купа „Димитър Контохов“. Чудесната надпревара, организирана за поредна година от РК „Янтра“ с личното съдействие на г-н Любен Ялъмов, се проведе в „дома на габровското ръгби“ – стадион „Христо Смирненски“.

Прочети още...
17.10.2018г. 13:42ч.
Републиканският шампионат по ендуро завърши, Тедо Кабакчиев с поредна титла

Теодор Кабакчиев (Екстрийм Рейсинг, КТМ) спечели поредната си титла от БГ X-Ендуро шампионата, който от тази година вече е част от календара на Българската федерация по мотоциклетизъм. Габровският мотоциклетен ас беше над всички в клас „Профи“ и в последния кръг за сезона, проведен в село Кирково, и приключи шампионата с актив от 400 точки – с близо 100 повече от заелия втората позиция Искрен Генов (WINBET Hard Riders,  Gas Gas, 307 т.). Трети в крайното подреждане се нареди Илиян Кузманов (AFG Racing Plovdiv, Honda CR, 296 т.). Теодор постигна десет [ ... ]

Прочети още...
Други статии
    archive