Община Габрово

Общински спортни имоти

Предстоящи мачове

Димитър Христов

Пълно име:
Димитър Христов
Отбор:
ВиК
Държава:
Bulgaria Bulgaria
ОтборMatches playedMatches Line UpPlayed minutesSubs inSubs out
ВиК00000
31.05.2020г. 15:45ч.
ХК „Бъки“ е шампион на България за трета поредна година, „Чардафон“ завършва на 4-то място

Женският отбор на ХК „Бъки“ е шампион на България по хандбал за трета поредна година. Новината стана факт след проведеното в събота заседание на УС на БФХ, на което беше взето решение за прекратяване на първенствата в „А“ и „Б“ РХГ при мъжете и жените. За крайно се приема класирането в момента на прекъсването на първенствата заради обявеното извънредно положение.

Прочети още...
28.05.2020г. 17:56ч.
Безплатно обучение по тенис на деца от 6 до 12 години в ТК

За поредна година ТК „Габрово“ ще бъде един от клубовете партньори на БФ Тенис по Програмата „Тенисът – Спорт за всички“, която се осъществява с подкрепата на Министерството на младежта и спорта. Програмата за шеста поредна година предлага безплатно обучение по тенис на деца между 6 и 12 години в цялата страна.

Прочети още...
27.05.2020г. 20:40ч.
Стоян Ацаров застава начело на Янтра във Втора лига

Една от големите звезди на габровския футбол - Стоян Ацаров, се присъединява към семейството на Янтра. Спечелилият "златен" дубъл с отбора на Славия през 1996 година бивш защитник застава начело на треньорския екип, който ще води отбора след завръщането му във Втора лига. Ацаров ще работи в партньорство с досегашния наставник на тима Николай Василев, играещия помощник Искрен Писаров и треньора на вратарите Петко Петков.

Прочети още...
Други статии
    archive