rastreador de movil por imei how to track my iphone 3gs gps tracking devices for cheating spouses iphone remote spy cell phone spyware freeware
Камелия Атанасова и Чавдар Костов спечелиха "Мастърс"-а на ТК"Габрово" Печат Е-мейл
14 September 2012

 Камелия Атанасова и Чавдар Костов са победители в габровския "Мъстърс" за 2012-та. Тенис турнирът организиран ежегодно от ТК"Габрово" за подрастващите състезатели на клуба, на възраст до 18 години, се проведе в два дни на кортовете в СК"Христо Ботев" с участието на 21 деца. Те минаха през ситото на квалификациите и в същинската надпревара участваха осем момчета и осем момичета.

Както подобава на истински "Мастърс" турнир и при двата пола състезателите бяха разделени в две предварителни групи, в които се игра по системата "всеки срещу всеки".

 При девойките в група "А" попаднаха Камелия Атанасова, Албена Влаева, Виктория Коцева и Гергана Минчева. С три категорични победи - две с по 6:0 и една с 6:1, първото място зае Камелия, а втора се класира Албена Влаева. В група "Б" спориха Весела Тихова, Мария Спасова, Йоана Симеонова и Александра Емануилова. Тук първа с три победи (6:4, 6:1 и 6:0) стана Мария Спасова, а второто място зае Весела Тихова. На полуфиналите първите две от двете групи играха на кръст. Камелия Атанасова записа нов категоричен успех с 6:0 над Весела Тихова, а Албена Влаева отстрани Мария Спасова с 6:4. Така в спор за първото място отново се срещнаха Атанасова и Влаева. И този път мачът по между им беше неравностоен и след 6:2 Камелия за четвърти пореден път триумфира в "Мастърс"-а на ТК"Габрово".

По същата схема и почти по идентичен начин се разви надпреварата и при юношите. В група "А" мериха сили Чавдар Костов, Ивайло Миланов, Иван Вълчев и Ивайло Ялъмов. С три бързи победи - 6:0, 6:1 и 6:1, първенец стана Костов, следван от Иван Вълчев. В група "Б" играха Адриан Йорданов, Николай Дочев, Иван Витанов и Стивън Илиев. Тук изненадата поднесе Витанов, който хвана последния влак в квалификациите, за да си осигури място в основната схема на турнира. Иван записа две идентични победи с тайбрек 7:6 (7:4), над Адриан Йорданов и Стивън Илиев, и зае второто място в групата. Първи с три победи стана Николай Дочев. На полуфиналите Дочев отстъпи на Иван Вълчев с 3:6, а Чавдар Костов надигра Витанов с 6:0. В спора за титлата, който беше повторение на двубоя от груповата фаза, Костов се наложи над Вълчев с 6:2 и завоюва първия си трофей от "Мастърс"-а.

Шампионите - Камелия и Чавдар, получиха преходни купи, на които бяха изписани имената им и годината, в която са спечелили турнира. От ТК"Габрово" бяха осигурили медали за състезателите стигнали до полуфиналите и по една възпоменателна фланелка за всички момчета и момичета участвали в "Мастърс`2012".

За доброто протичане на турнира се погрижиха Пицария "Темпо", "Кинов" ООД, Минерална вода "Девин" и приятели на ТК"Габрово". Захарна къща "Мина Елит" пък зарадва участниците със страхотна торта във формата на корт с тенис ракета.

 
< Предишна   Следваща >
Advertisement

СЗ "Орловец" - Схема места